İrgeler Fidancılık

Amacımız Sertifikalı Fidan Üretiminde Kusursuz Kalite Sunmaktır

İrgeler Fidancılık

Hakkımızda

Ülkemiz sahip olduğu farklı ekolojik özellikler ve toprak yapıları ile meyve yetiştiriciliğine son derece uygun bir yapıya sahiptir. Bu özelliklerinden dolayı bir çok meyve türünde üretim miktarı ve üretim alanlarında dünyada, ilk sıralarda yer almaktadır.

Bunun bilincinde olan “İRGELER FİDANCILIK” sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile farklı ekolojik bölgelerimize uygun anaçlara aşılı Şeftali, Basık Şeftali, Nektarin, Basık Nektarin, Elma, Kiraz, Erik, Armut, Naşhi (Japon Armutu), Kayısı, Üzüm, Hurma, Ayva, Kivi, Vişne, Badem, Ceviz, Muşmula ve Yaban Mersini türlerine ait standart ve sertifikalı meyve fidanı üretmektedir.

Anaçlar

İrgeler Fidancılık

Laboratuvarımız

İrgeler Tarım Ürünleri,70 yılı aşkın süredir, meyve fidanı alanında Türkiye fidancılığına yön veren ve bu alanda kendini kanıtlamış, Türk fidancılığına yenilik ve inovasyon getirmiş olup, ‘İRGELER’ markasının çatısı altına 2022 yılı itibariyle Doku Kültürü Laboratuvar yatırımını da eklemiştir.

Açık köklü ve saksılı fidan üretimi yanında; İsmine doğru, hastalık ve virüslerden ari, sertifikalı meyve fidanı anaç üretiminin ve Ar-Ge çalışmalarının yapılacağı doku kültürü laboratuvarı ile teknolojik altyapısını güçlendirerek mevcut başarısını daha ileriye taşımıştır.

Soru - Cevap